Smarta hem

Hem > Smarta hem
knx

Smarta hem i Helsingborg

Att bo i ett smart hem är det nog många som vill, men få som gör. Vi på Elektriska Montagebyrån vill att fler ska kunna njuta av smarta hem. För oss är det också viktigt att kunder får den information som behövs för att göra ett informerat val. Vi installerar enkelt styrsystem som förvandlar er bostad till ett smart hem.

Världens enda standard för hem- och fastighetsautomation

KNX är ett system för fastighetsautomation där man kan styra all tänkbar utrustning. Vanligast är belysning, ventilation och säkerhetssystem. KNX går att använda i allt från enfamiljshus till stora kommersiella fastigheter. Vi kan hjälpa dig att göra din fastighet intelligent, säker och energieffektiv. Rätt implementerat är det betydligt enklare och bekvämare att bo i ett hus som sköter flera saker självt; i bakgrunden, utan att man behöver tänka på det. Exempel på vad som går att lägga in är tidsstyrning av värme i badrumsgolv och handdukstorkar eller sensorer för solljus, vind och fukt som i sin tur automatiskt styr markiser, jalusier eller bevattning av gräsmattan. Vi har fullständig kompetens att projektera och installera din KNX-anläggning.

Få kontroll på temperatur och väder med smarta hem

Med smarta hem är det möjligt att via en app i telefonen eller via internet se vädret hemma. Detta går eftersom att smarta hem kan känna av vädret. Att se om det regnar eller är solsken hemma är perfekt om man precis slutat jobbet och behöver veta hur vädret ser ut hemma. I appen och via internet är det också möjligt att se och ändra temperaturen inne i hemmet. Med denna funktionaliteten går det att ändra temperaturen så att den är behaglig i hela hemmet. Den temperatur som ställs in sparar smarta hem i en historik. Med historiken går det sedan att jämföra hur temperaturen har ändrats under en längre tid. Utöver temperaturen i hemmet går det också att koppla styrsystemet till bilen, vilket gör det möjligt att starta motorvärmaren direkt från appen eller internet.

Få kontroll på belysningen med smarta hem

Med ett smart hem är belysningen lätt att sköta. Om ni inte är hemma släcker det smarta hemmet all belysning automatiskt. När belysningen ska tändas och släckas går att ställa in; om ni vill att belysningen redan ska vara tända när ni kommer hem så går det. Belysningen är kontrollerbar genom appen i telefon eller via internet. Om ni har larm installerat, kan vi koppla ihop det med belysningen. All belysning i hemmet tänds då när larmet aktiveras, ytterligare ett sätt att skrämma bort inbrottstjuvar.

Är smarta hem möjligt för er?

Bor ni redan i en befintlig lägenhet eller hus kan ni förmodligen inte få tillgång till alla funktioner. Ni kommer dock fortfarande att märka av styrsystemet, i form av mer kontroll och större bekvämlighet. Funderar ni på att bygga ett nytt hem kan vi anpassa hela installationen. Vi ser till att all funktionalitet som ni vill ha blir integrerad.

Få en kostnadsfri offert