Belysning

Hem > Belysning
smarta hem belysning

Belysning i Helsingborg

Nästan 30 procent av en bostads årliga energiförbrukning spenderas på belysning. Detta kan vara slöseri med både pengar och energi, men som tur är kan man med styrsystem både sänka elkostnaderna och ha en behaglig belysning.

Då vi idag ser energipriser som stiger och miljöregler som blir striktare, är det viktigt att klimatoptimera alla olika sorters byggnader. Det första ni bör göra innan någon investering är att få fastighetens belysningsanläggningar analyserade. Därmed kan vi se vilka investeringar som ni bör göra för att minska er bostads energikostnader. Med vår installation kan er belysning bli anpassad efter era behov. Vi är experter inom energianalys och belysningsinventering och är verksamma i Helsingborg med omnejd.

Energianalys 

Vår energianalys innebär att vi går igenom er bostad och letar upp effektiviseringsmöjligheter. Det resultat som analysen ger blir sedan en manual för vad investeringar av belysningsanläggningar har för effekt på er energikonsumtion.

Belysningsinventering 

Är ni anläggningsförvaltare och vill inventera belysningen i era lokaler? Då kan vi utföra en belysningsinventering. Vi inventerar belysningen i er fastighet och undersöker hur era lokaler används samt identifierar alla förändringar som är viktiga att göra. Tillsammans med de önskemål som anläggningsförvaltaren har, blir dessa grunden för de lösningsförslag som vi presenterar. I presentationen tar vi hänsyn till alla faktorer som investeringen innebär.

Kontakta oss – så berättar vi mer

Om du är intresserad av något av våra olika belysningsalternativ; tveka inte till att höra av dig till oss. Med vår mångåriga erfarenhet kan vi hitta en skräddarsydd lösning åt dig, anpassad efter dina personliga önskemål. Vi är verksamma i Helsingborg med omnejd. Tveka som sagt inte att kontakta oss!

Få en kostnadsfri offert