Larminstallatör och Teleinstallatör

Hem > Larminstallatör och Teleinstallatör
larminstallation

Larminstallatör och Teleinstallatör i Helsingborg

Vi har stora kunskaper av både larminstallationer och teleinstallationer. Vid varje ny installation är vårt mål att både ni och vi ska bli nöjda, och fortsätta vara nöjda lång tid efter installationen.

Larminstallatör Helsingborg

Vi har mångårig erfarenhet som larminstallatör och kan därför erbjuda en larminstallation som både är snabb och smidig. Innan vi börjar installera något projekterar vi fastigheten. När vi projekterar går vi igenom vilka delar av fastigheten där larmet gör sig bäst. Vi erbjuder olika sorters larminstallationer; bland annat erbjuder vi installationer för CCTV, passage och inbrott. När ni beställer larm från oss kan ni välja olika avtal, så som funktionshyra, leasing eller serviceavtal.

Kameraövervakning i Helsingborg

Våra övervakningssystem är anpassade efter era behov. Kameraövervakning är ett ekonomiskt och effektivt redskap för att avslöja och förebygga inbrott. Kameraövervakning är perfekt för bl.a. affärslokaler, hotell och evenemangsarenor. Med kameraövervakning får du ett av de mest effektiva medlen för att skrämma bort, förhindra och avslöja brott. Kameraövervakning är, utöver att vara effektivt, också ett av de mest ekonomiska alternativen för brottsbekämpning.

Hos oss får du alltid en skräddarsydd helhetslösning när det kommer till kameraövervakning.  Vi kan hjälpa er i hela kedjan; från kalkyl och projektledning till installation.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hitta bästa möjliga lösning för dig.

Teleinstallatör i Helsingborg

Som teletekniker utför vi teleinstallationer där vi kopplar in nät till porttelefoner, trådbundna telefoner och andra telesystem som företag använder för kommunikation. Utöver att koppla in nät utför vi också kabeldragningar vid teleinstallationer. Kabeldragningarna kan vara till kabel-TV, antenner eller ljudanläggningar.

Få en kostnadsfri offert